Ha csak néhány helyen rossza a tető vagy a tetőszerkezet, nem szükséges azonnal teljes tető cserében gondolkodni. A legtöbb esetben elégséges szokott lenni egy jól megtervezett tetőfelújítás. Ilyenkor lebontjuk a régi tetőfedőanyagot, legtöbbször leszedjük a léceket is, megtisztítjuk a megmaradt szerkezetet. Az elkorhadt szarufákat, gerendákat kicseréljük vagy megerősítjük. Ezek után az így felújított tetőre szinte bármilyen tetőfedőanyagot fel tudunk helyezni.

Milyen típusú tetőfelújításokat vállalunk?
  • Palatető felújítása
  • Cseréptető felújítása
  • Bitumenes zsindelytető felújítása
  • Lemeztető felújítása

service
Palatető felújítása

A régi palatetőket többféleképpen szoktuk felújítani. Leggyakrabban a régi palát meghagyjuk és arra valamilyen új fedő anyagot rakunk. De természetesen a pala cseréjét is meg tudjuk oldani.

Cseréptetők felújítása

Kerámia cserép vagy beton cserép felújítása során legtöbbször szükség van a tető bontására és a tetőszerkezet megerősítésére vagy újraépítésére.

service
Bitumenes zsindely tetők felújítása

Ha a bitumenes zsindely tető még menthető, akkor a hiányzó részeket szoktuk pótolni. Amennyiben az anyag már nagyon elöregedett vagy a pótlás nem megoldható, akkor átfedéssel, vagyis egy újabb réteg felvitelével szoktuk a javítást elvégezni.

Lemeztetők felújítása

Lemeztetők esetében legtöbbször trapézlemezes vagy rézlemezes fedéssel szoktunk találkozni. Az ilyen munkákat minden esetben egy helyszíni felméréssel kezdjük, ahol általában már meg tudjuk mondani a munka idő- és költség vonzatát.

Hívjon minket, ha tetőfelújításra van szüksége!

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk régi tetők felújításában. A javítási és felújítási munkákat minden esetben egy ingyenes felméréssel kezdjük, amelynek során figyelembe vesszük ügyfelünk igényeit és kéréseit.

Kérjen tőlünk árajánlatot most!