service

A tetőfedéssel kapcsolatos legfontosabb elvárások, hogy legyen csapadékálló, jó vízelvezető tulajdonságú. Legyen fagyálló és könnyen javítható. Lehetőség szerint gátolja a tűz terjedését. És nem utolsó sorban legyen esztétikus és feleljen meg a manapság elterjedt biztonsági és ökológiai elvárásoknak.

Tetőfedés
Cserép tetőfedés

A kerámia vagy beton tetőcserép az egyik leggyakrabban alkalmazott technológia, amelyet több száz éve használnak. A lényege, hogy különböző formájú és méretű cserepeket alkalmazunk egyszeres vagy dupla kivitelben. A cserepeket aljzatra fektetik, szorosan egymáshoz csatlakozatva. Ez a cserepezési mód csak természetes anyagokat tartalmaz, élettartama kimondottan hosszú, ezért megbízható megoldás.
Magyarországon a cserép tetőfedés a legelterjedtebb megoldás, ilyen típusú munkákat végzünk többségében.

Cseréplemez tetőfedés

A cseréplemezes tetőfedés legfontosabb előnye az ára, amely lényegesen alatta van más tetőfedő anyagénak. Cseréplemezes tetőt előszeretettel alkalmaznak új családi házaknál és régi házak felújítása során is.

Trapézlemezes tetőfedés

A színes vagy horganyzott trapézlemez kiváló tetőburkoló anyag, amelyet fa vagy acél tartógerendákra erősítünk. Nagyszerű választás lehet tárolók, garázsok, műhelyek és egyéb ipari létesítmények fedésére, ahol az alacsony költség mellett magas élettartamra és strapabíró képességre van szükség.

Állókorcos tetőfedés

Az állókorcos tetőfedés nagy méretű felületek fedésére alkalmas elsősorban. Kiváló minőségének köszönhetően széleskörűen elterjedt megoldás, amely szinte bármilyen tetőfelület fedését lehetővé teszi.

Bitumenes zsindely tetőfedés

A bitumenes zsindely egy erős hordozórétegre felvitt bitumenből készült öntapadó tetőfedő anyag. Különösen elterjed Észak-Amerikában, de itthon is egyre népszerűbb, köszönhetően annak, hogy bizonyos tulajdonságok és tetőszerkezet függvényében akár a cserépfedésnél is jobb megoldásnak bizonyulhat. Legfontosabb előnyei:

  • könnyű és praktikus
  • gazdaságos a beépítése
  • rendkívül ellenálló
  • könnyű vele dolgozni
  • széles választékban elérhető

Kérjen tőlünk árajánlatot most!