Tetőfedéssel, tetőfelújítással és bádogos munkákkal foglalkozunk 17 éve

Több évtizedes szakmai tapasztalat, számtalan családi, ipari és társasház tetőfedése, bádogos munkáinak kivitelezése áll a hátunk mögött. Célunk, hogy a legkiválóbb munkákat alkossuk meg a lehető legjobb anyagok felhasználásával.

Történetünk

A családom építőipari hagyományait követve nem volt kérdéses, hogy én is ezen a területen szeretnék elhelyezkedni. Fiatal korom óta besegítettem az építkezéseken és volt alkalmam több különböző terület kivitelezésére is rálátni. Pár év után szinte egyértelművé vált, hogy a tetőfedés lesz az a terület, amellyel hosszútávon, komolyabban is foglalkozni szeretnék. A tető a legelső elem a házban, amely az időjárás viszontagságaival találkozik. Aki ezzel foglalkozik, annak munkáját minden család megbecsüli. Az utóbbi 17 évben számtalan projektnél bizonyíthattam szaktudásomat és mindig szívesen gondolok vissza arra a sok szép épületre, amelyen dolgozhattam és amelyeknél munkám végeredményét a családok évtizedeken keresztül élvezhetik.

About Us
Mi az amiben jók vagyunk?

Miért választanak minket?

why choose

Szaktudás

A mi területünk is szélsebesen fejlődik, fontos naprakésznek lenni a legújabb anyagokkal és technológiákkal kapcsolatban.

why choose

Tapasztalat

Számtalan olyan helyzet van nap-mint-nap, mikor hasznát vehetjük a több évtizedes tapasztalatunknak és ezzel meg tudjuk oldani a felmerülő problémákat.

why choose

Csapatmunka

Aki miket bíz meg, az egy összeszokott, dinamikusan együttműködő csapattal találkozik, ami biztosítja, hogy határidőre el tudjuk végezni a feladatunkat.

147
családi ház tetőfedés
58
ipari projekt
12
fős csapat
205
elégedett ügyfél

Kérjen tőlünk árajánlatot most!